Enviar correu electrònicEnviar correu electrònic
Email copied
Menu
Menu

SSB Construccions i Serveis

Obres i reformes integrals a Barcelona

chat Whatsapptelèfoncom arribar-hi

+Info

sobre nosaltres

Som la teva empresa d'obres i reformes integrals de confiança. Què necessita la teva llar? Retorna el confort al teu habitatge. Si la calefacció s'escapa per les teves finestres a l'hivern, ja és hora de canviar-les. Si els teus sòls llueixen atrotinats i sense lluentor, és hora de canviar-los, si el color de les parets ja no llueix com antany, la teva casa necessita una mà de pintura. Si la teva cuina ha deixat de ser funcional i vols canviar la teva vella banyera per un plat de dutxa confia en SSB Construccions i Serveis.

Si tens problemes comptem amb un servei d'urgències les 24 hores. Treballem tant per a particulars com per a locals i empreses. Oferim assessorament i un pressupost adaptat a les teves necessitats. Comptem amb un equip humà especialitzat i només treballem amb materials de primera qualitat.

Fem qualsevol treball en guix i ens encarreguem de tot el relacionat amb l'electricitat i la lampisteria.Gestionem també el manteniment de les instal·lacions perquè tot funcioni sempre correctament i no hagis de preocupar-te per res.

Treballem la rehabilitació de façanes, arranjaments de teulades i canalitzacions per a evitar que l'aigua i la brutícia s'acumulin. Si la teva casa necessita una reforma, som la teva empresa d'obres i reformes de confiança.

Llegir mésLlegir menys

Ubicació

On somOn som
Carrer de Josep Saltó, 13 08191 Rubí Barcelona
Carrer de Josep Saltó, 13 08191 Rubí Barcelona
feu clic per a copiar el mailemail copied